Asfaltering med maskinudlægning for virksomheder og private m.m.

Skal I have asfaltering med maskine? Hos Scapo har vi over 12 års erfaring med maskinudlægning af asfalt, og vi kan klare store som små opgaver. Så hvad enten du ønsker asfaltering af parkeringspladser, en privat vej eller noget helt tredje, står vi til din rådighed.

Vi arbejder bl.a. for entreprenører, men også for andre virksomheder i Slagelse og på hele Sjælland.

Hos SCAPO mener vi at godt værktøj skaber godt arbejde

Vi har i 2018 investeret i fabriksny udlægger, samt kombi-tromle. Udlæggeren har det nyeste indenfor ultralydsautomatik, samt hældningskontrol for præcis udlægning efter promille.

Strygejernsdelen på udlæggeren er monteret med vibrationsaksel samt stamperknive, som gør, at den udlagt asfalt, er komprimeret 88%. Dette mindsker behovet for tromlekapacitet.

Vi kan med den nye maskine udlægge i bredder af 50 cm og helt optil 3,5 meter. Optil 20 cm lavtykkelse. Udlægningen kan endvidere ske med flad profil, v – samt tagprofil. ​

Tromle med tilbageslagskontrol og temperaturkontrol

Vi begynder med en grundig gennemgang og opmåling, før vi går i gang. Vi lægger stor vægt på at have en ordentlig planlægning. Herefter skal vi gøre området klart. Det kan være, at der er revner eller huller i vejen, og det udbedrer vi, før vi begynder med belægningsarbejdet. Dermed kommer der ikke revner i det nye lag. Vi tilbyder også klargøring, hvis der f.eks. er græs, som skal renses væk.

Processen med maskinudlægning starter med en sprøjtetraktor, der sprøjter klæbemidlet ud. Derpå udføres der asfaltering. Asfalten bliver komprimeret med en tromle. Vi er de første i Danmark, som har en 2,5 T kombi-tromle med tilbageslagskontrol og temperaturkontrol. Vi kan også lave striber og hajtænder.​

Hvad koster asfaltering? Kontakt os

Priser på asfaltering afhænger af den konkrete opgave, og du er derfor velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

​Vi er et lille og fleksibelt asfaltfirma, og derfor er vi gode til at sætte os ind i kundernes situation. Samtidig kan du også forvente et hurtigt svar.

Du kan ringe til os på tlf. 32 19 20 00 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til info@scapo.dk.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt