Håndudlægning af asfalt kræver håndlag og præcision

Skal i have håndudlagt asfalt? Så overlad trygt opgaven til os. Vi arbejder blandet andet for entreprenører, men også for andre virksomheder og private.

Håndudlægning starter med grundig planlægning og kræver erfaring og håndlæg. Det har vi!

Vi mener, at det er vigtigt med en ordentlig planlægning, og vi ved hvad der skal til. Vi har øje for om der er brønde der skal reguleres, eller om der kræves opretning før håndudlægningen påbegyndes. Måske er der revner og huller i den gamle belægning. Dette skal udbedres, så der ikke kommer revner i den nye belægning.

Herefter går vi i gang med håndudlægningen, hvorpå vi komprimerer asfalten med en tromle. Vores mange årige erfaring, sikre professionalisme i vores asfaltarbejde for både små og store kunder.

Kontakt os for at få et gratis tilbud på asfaltarbejde

Vi er en lille, fleksibel virksomhed, og vi bestræber os på at sætte os ind i vores kunders situation. Vi lægger også vægt på, at vi skal være hurtige.

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om håndudlægning af asfalt, ligesom vi også gerne fortæller mere om os og om vores kompetencer.

Du kan ringe på telefon 61 26 42 70 eller 61 26 56 72 for at høre mere. Du kan også skrive til os på e-mail CH@scapo.dk eller HH@scapo.dk.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt