Asfaltreparation forlænger din belægnings levetid

Er det blevet tid til asfaltreparation? Hos Scapo har vi specialiseret os i vedligeholdelse i form af reparation af både beton- og asfaltbelægninger. 

Vi vedligeholder og tilbyder reparation af asfalt for entreprenører og andre virksomheder samt private. Ordentlig vedligeholdelse sikrer, at der ikke opstår følgeskader i asfaltbelægningen.

Vi holder til i Høng, nær Slagelse og hjælper gerne kunder på hele Sjælland.

  

Undgå slagshuller og frostsprængninger med en revneforsegling

Trafik og regnvand samt varme- og kuldepåvirkninger kan føre til, at der opstår revner i asfalten. Følgeskaderne af disse er at der siver vand ned i vejens nederste opbygning, hvor ved grus materialets opbygning bliver ødelagt. I vinterperioden kan asfalten frostspringe, med betydelige følgeskader.

Asfaltreparation er en god og billig metode til at undgå større katastrofer. Det foregår ved, at vi rengør revner. Derpå kommer vi revnemastik i, hvor på vi lægger stenmel på overfladen. Vi dybfræser, hvis der er tale om større revner. Forseglingen medfører, at asfaltens levetid forlænges betydeligt. Vi revneforsegler også beton.

Kontakt os for et tilbud på reparation af asfalt

​Vi er en lille og fleksibel virksomhed, og derfor løser vi asfaltreparation hurtigt. Samtidig er vi gode til at sætte os ind i kundernes situation.

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for reparation af asfalt, og hvad vi koster ved at kontakte os.

Du kan ringe på tlf. 32 19 20 00 for at aftale videre mere. Du kan også skrive til os på e-mail info@scapo.dk.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt