Etablering af ridebane der matcher dine behov

Har du brug for professionel etablering af ridebane? Så er du kommet til det helt rette firma. Hos Scapo har vi mange års erfaring med udendørs såvel som indendørs etablering af rideanlæg, som vi både udfører for knuder i Slagelse og omegn samt på resten af Sjælland.

Når vi etablerer ridebaner, kan udendørsbanerne bruges selv i frost og let sne, og vi sørger for, at banerne lever op til de standarder og mål, som du ønsker. På den måde bliver din ridebane, præcis som du ønsker den.​

Sådan foregår vores arbejde med etablering af ridebane

Når vi skal etablere en ridebane, er der vigtigt at sikre en korrekt opbygning. Nedenfor kan du se, hvordan vores arbejde foregår og følge processen:

  1. Vi starter med at fjerne det øverste lag muldjord for at skabe en stabil bund. Herefter sørger vi for, at overfladen er jævn og lige.
  2. Efterfølgende lægger vi et bærelag ud, som vi komprimerer for at skabe den helt rette hårdhed.
  3. Til sidst lægger vi et toplag ud, som ofte er en blanding af sand og flis, og så er ridebanen faktisk klar til brug.

Kontakt os for rådgivning eller et uforpligtende tilbud

Vi har mange års erfaring med etablering af ridebane, og vi står derfor til rådighed, hvis du har brug for kompetent rådgivning og vejledning i forbindelse med projektet, så du kan være sikker på, at du får en ridebane med de helt rigtige mål og med det rette underlag.

Derudover står vi også klar til at udarbejde et uforpligtende tilbud til dig på den ridefold, du skal have etableret. Du skal bare fortælle os om dine ønsker og behov, så beregner vi en konkurrencedygtig pris til dig.

Ring til os allerede i dag på telefon 32 19 20 00 for yderligere information eller skriv til vores e-mail info@scapo.dk.​

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt