​Knust asfalt forhandles

Er du på udkig efter knust asfalt til udlægning på vej eller til reparation af eksisterende asfaltering, så er du kommet til det helt rette firma. Hos Scapo finder du et asfaltfirma med mere end 12 års erfaring, og vi tilbyder blandt andet salg af knust asfalt.

Vi holder selv til i Høng, og vi forhandler derfor den knuste asfalt til mange kunder i Slagelse og andre omkringliggende områder, men vi sælger også produktet til udlægning på hele det øvrige Sjælland.

Hvad er knust asfalt?

Knust asfalt er et genbrugsprodukt, der blandt andet stammer fra gamle veje.

Det bliver i særlig høj grad brugt til at give et stabilt underlag på veje og vendeplader, som benyttes af meget tunge køretøjer. Derudover kan knust asfalt også bruges til at reparere huller i veje af asfalt. Endelig er der også nogle, der vælger at benytte sig af knust asfalt som underlag i deres indkørsel.​

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud eller hør mere

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad knust asfalt er, eller hvad det kan bruges til, har du nogle spørgsmål omkring genbrug af asfalt, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den mængde, som du står og skal bruge? Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 32 19 20 00, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail info@scapo.dk, hvis det passer dig bedre. Så kan du forvente at høre tilbage fra os med et uforpligtende tilbud eller en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt