Maskinudlægning af asfalt for entreprenører, virksomheder og private

Skal I have udlagt asfalt med en maskine? Hos Scapo har vi over 12 års erfaring med maskinudlægning af asfalt. Vi arbejder blandt andet for entreprenører, men også for andre virksomheder.

Hos SCAPO mener vi at godt værktøj skaber godt arbejde

Vi har i 2018 investeret i fabriksny udlægger, samt kombi-tromle. Udlæggeren har det nyeste indenfor ultralyds automatik, samt hældningskontrol for præcis udlægning efter promille.

Strygejernsdelen på udlæggeren er monteret med vibrationsaksel samt stamperknive, som gør at den udlagt asfalt, er komprimeret 88%. Dette mindsker behovet for tromlekapacitet.

Vi kan med den nye maskine udlægge i breder af 50cm og helt optil 3,5 meter. Optil 20cm lavtykkelse. Udlægningen kan endvidere ske med flad profil, v – samt tagprofil.​

Tromle med tilbageslagskontrol og temperaturkontrol

Vi begynder med en grundig gennemgang og opmåling, før vi går i gang. Vi lægger stor vægt på at have en ordentlig planlægning. Herefter skal vi gøre området klart. Det kan være, at der er revner eller huller i vejen, og det udbedrer vi, før vi begynder med belægningsarbejdet. Dermed kommer der ikke revner i det nye lag. Vi tilbyder også klargøring, hvis der for eksempel er græs, som skal renses væk.

Processen med maskinudlægning starter med en sprøjtetraktor, der sprøjter klæbemidlet ud. Derpå bliver selve asfalten udlagt. Asfalten bliver komprimeret med en tromle. Vi er de første i Danmark, som har en 2,5 T kombi-tromle med tilbageslagskontrol og temperaturkontrol. Vi kan også lave striber og hajtænder.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på maskinudlægning

​Vi er en lille og fleksibel virksomhed, og derfor er vi gode til at sætte os ind i kundernes situation. Samtidig kan du også forvente et hurtigt svar.

​Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi tilbyder.

Du kan ringe til os på telefon 61 26 42 70 eller 61 26 56 72 for at aftale nærmere. Du er også velkommen til at skrive en e-mail til CH@scapo.dk eller HH@scapo.dk.

Tilbud​

​Få et tilbud tilpasset til dig

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag. Udfyld formularen under og lad os ringe dig op med et tilbud, som ville være svært at afslå.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt