Revneforsegling forlænger din belægnings levetid

Er det blevet tid til revneforsegling? Hos Scapo har vi specialiseret os i vedligeholdelse såsom reparation og revneforsegling af asfalt og beton belægninger. Vi vedligeholder asfalt for entreprenører og andre virksomheder samt private. Ordentlig vedligeholdelse sikrer, at der ikke opstår følgeskader i asfaltbelægningen.

Undgå slagshuller og frostsprængninger med en revneforsegling

Trafik og regnvand samt varme- og kulde påvirkninger kan føre til, at der opstår revner i asfalten. Følgeskaderne af disse er at der siver vand ned i vejens nederste opbygning, hvor ved grus materialets opbygning bliver ødelagt. I vinterperioden kan asfalten frostspringe, med betydelige følgeskader.

Revneforsegling er en god og billig metode til at undgå større katastrofer. Det foregår ved, at vi rengør revnerne. Derpå kommer vi revnemastik i, hvor på vi lægger stenmel på overfladen. Vi dybfræser, hvis der er tale om større revner. Forseglingen medfører, at asfaltens levetid forlænges betydeligt. Vi revneforsegler også beton.

Kontakt os for et tilbud på vedligeholdelse af asfalt

Vi er en lille og fleksibel virksomhed, og derfor løser vi revneforsegling af asfalt hurtigt. Samtidig er vi gode til at sætte os ind i kundernes situation. Du er velkommen til at forhøre dig mere om, hvad vi tilbyder, og hvad vi koster

​Du kan ringe på telefon 61 26 42 70 eller telefon 61 26 56 72 for at aftale videre mere. Du kan også skrive til os på e-mail CH@scapo.dk eller på e-mail HH@scapo.dk. ​

Tilbud​

​Få et tilbud tilpasset til dig

​Uanset opgavens størrelse, har vi altid et løsningsforslag. Udfyld formularen under og lad os ringe dig op med et tilbud, som ville være svært at afslå.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt