Kunde hos os?

Som kunde hos SCAPO

Som kunde hos SCAPO kan du forvente en seriøs behandling og en analytisk tilgang til opgaven. Vi er afhængige af jer. 

Vi bestræber os på at lave effektiv, målbar og resultatorienteret asfaltarbejde i et professionelt setup – value for money – du skal vide hvad du betaler for. Daglig sparring og rapportering er en selvfølge.

Vi vil gerne opfattes som en troværdig og oprigtig virksomhed, der sætter sig ind i kundernes situation og er i stand til at give et hurtigt svar, når der er behov for det. Og vi vil gerne opfattes som en fleksibel virksomhed, der ikke er stor, men som alligevel kan tilbyde et fuldt sortiment til både privat- og erhvervskunder.

Topmotiverede og fagligt kompetente medarbejdere

Jeg har arbejdet med asfalt i over 12 år hos NCC, og er uddannet derinde. Jeg har i flere år fungeret som leder, og kender alle processerne indenfor asfalt. Jeg ånder og lever for dette, og det kommer sig også til afspejling i mit arbejde. Jeg er fagligt stolt, og kan formidle min faglige kunnen videre til medarbejderne.

Via kvalitativ rekruttering og vedvarende seriøst samarbejde, sikrer vi at vores kunder altid har topmotiverede og fagligt kompetente medarbejder til at udfører opgaven.

Vores medarbejderstab er vores vigtigste råvare og med vores mangeårige erfaring indenfor asfalt er vi i stand til at sikre professionalisme hos den enkelte kunde i alle projekter.

Min vision er at være jeres foretrukne samarbejdspartner.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt