Professionel etablering af grusvej med vejgrus

Skal du have udlagt vejgrus? Så tag os med på råd. Når man laver etablering af grusvej med vejgrus, bør der tages nøje hensyn til den enkelte opgaves karakter – og derfor er det altid at anbefale, at man får professionelle til at tage sig af sagen.

Hos Scapo er vi specialister på området, og vi vil meget gerne hjælpe dig med din opgave. Vi hjælper glade kunder i Slagelse og på hele Sjælland – skal vi også hjælpe dig?

Vi kan klare alle opgaver inden for etablering af grusvej

Med den erfaring og de kompetencer, som vi besidder inden for grusudlægning og etablering af markvej, kan vi påtage os store som små opgaver, og vi kan både hjælpe privat og erhverv.

Vi kan etablere, opbygge og renovere:

  • Stier
  • Grusveje
  • Markveje
  • Sommerhusveje og fællesveje
  • Afretningsgrus for flisebelægninger
  • M.m.

Kort fortalt – vi kan ordne enhver slags vej. Vi kan udlægge veje med vejgrus, sand, stabilgrus, knust asfalt, knust granit, granit m.m.

Sådan renoverer vi en vej

Når vi renoverer en vej, er første skridt opretning af vejen – der kan være opstået huller, og disse skal udbedres. Herefter skal der tromles – en vibrationstromle trykker og vibrerer underlaget fast. Vejstykket køres igennem indtil resultatet er ensartet, jævnt og fast. Herefter er der udlægning af det valgte materiale.

Resultatet efter udlægning af grus er en helt jævn grusvej, der ikke giver unødig belastning på de køretøjer, der benytter vejen.

Ring for information om etablering af markvej

Vil du høre mere om etablering af markvej eller kunne du tænke dig at have os med på råd og evt. få et tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan få fat i os på tlf. 32 19 20 00 eller på e-mail info@scapo.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Firma

​Scapo

CVR: 35554696

Adresse

Blæsingevej 4
4270 Høng

Kontakt